Ooms for Tax lanceert een nieuwe online tool: 𝐅𝐢𝐬𝐜𝐢𝐩𝐞𝐝𝐢𝐚. Zowel ondernemers als consumenten kunnen hier uitleg vinden van de meest voorkomende onderwerpen op belastinggebied. Dit is uniek in Nederland.

Door de vele lastige termen is het vaak moeilijk voor ondernemers en consumenten om hun weg te vinden in het fiscale landschap. Hierdoor lopen mensen vaak veel #geld mis. Ooms For Tax komt nu met een oplossing die direct duidelijkheid biedt door de meest voorkomende fiscale vaktermen duidelijk uit te leggen.

Op dit moment is Ooms For Tax met Fiscipedia de enige die deze uitleg gratis aanbiedt. Er staan vele termen duidelijk uitgelegd in, maar het is ook de bedoeling dat dit platform door ondernemers en consumenten zelf wordt uitgebreid. Hiermee faciliteren wij #transparantie in het financiële landschap.

Mis je een term? Wil je graag meer uitleg over een fiscaal onderwerp? Stuur een email met je term of vraag en we voegen deze term met uitleg deze gratis voor je toe! Mail naar: Georgesooms@oomsfortax.nl

➡️ Bekijk Fiscipedia online https://lnkd.in/gQN5XwA

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat